vrijdag 2 november 2012

Welcome little one.....Eva

Hier dan weer eens een opdracht kaart voor een collega die oma was geworden. Ik had voor haar ook een luiertaart gemaakt. Het stempeltje en de hart stans zijn van Magnolia en de leuke doily is van Spelbinders. Het kleine cirkel stempeltje is van Aud Design en de naam heb ik met een QK alfabet gemaakt.
Här ett beställningskort till en arbetskamrat som har blivit mormor. Hon beställde även en tårta gjord av blöjor från mig. Jag har använd en Magnolia stämpel samt en die från samma märke. Den fina doily är en die från Spellbinders. Lilla text stämpeln kommer från Aud Design, och namnet är gjord med en QK alfabet.
Here comes an ordered card for a colleague of mine, she became a grandma. I even made a cake for het from dipers. I used a die and stamp from Magnolia and die lovely doily is from Spellbinders. The little stamp is from Aud Design and I made the name with a QK alphabet.
Tilda heb ik ingekleurd met copics en hier en daar heb ik glitter gebruikt.
Jag har färglagd med copics och har lagt på lite glitter
I colored the image with copics and used some glitter
Thanks for visiting my CreativeWorld
Hugs Sinikka

5 opmerkingen:

 1. Ah, wat een snoesje! Alleen de kleur al is te gek ;-) Dat hart blijf ik ook geweldig vinden. Mooi gedaan en erg persoonlijk zo met de naam en de geboortedatum.

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een sweetie, ziet er weer top uit!

  liefs, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey, wat een schattige kaart, erg mooi gedaan!
  Gr-x-jes Mariken.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks a lot that you leave a comment.
I appreciate it immensely
Hugs Sinikka